Invisible Textures in Rayman 3

Discuss tools to aid in the modification and running of Rayman games.

Moderators: English moderators, Modding and utilities team

Post Reply
Karate
Électoon
Posts: 1
Joined: Fri Dec 29, 2017 2:49 pm
Tings: 5

Invisible Textures in Rayman 3

Post by Karate » Fri Dec 29, 2017 3:18 pm

Hi, i've recently installed Rayman 3 on my laptop, and instantly after booting up the game i've encountered a bug. Basically, huge parts of the level are invisible, and characters are left untextured.
Link to screenshot:
https://ibb.co/cOnLwb

System: Windows 8.1 64 bit
Processor : Intel Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Graphics Card : Intel HD Graphics 4000 & Nvidia GeForce GTX 660M
I already tried setting TnL to 0 but it didn't work. Got any other fixes?

Master
Rayman Origins
Posts: 49982
Joined: Sun Aug 21, 2011 10:14 am
Location: Somewhere specific, I'd assume.
Tings: 404000

Re: Invisible Textures in Rayman 3

Post by Master » Fri Dec 29, 2017 3:32 pm

Image

Post Reply