Grolem 13

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Jempli (vitalap | szerkesztései) 2011. december 21., 12:59-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Grolem 13
Grolem13.jpg
Oldal Ismeretlen
Megjelenik Rayman Revolution,
Nem MaleIcon.png
Faj Ismeretlen
Státusz Őrző
Támadások Kis esőfelhők, Tornádók, villámcsapás, Nagy esőfelhők, Jég gömbök, Jégcsapok

Grolem 13 egy exklúzív főellenség a Rayman Revolution-ban, aki A vas hegyek tetején él. Ő a negyedik, és egyben az utolsó őrzője Polokus Négy Maszkjának. A fegyverei tornádók, esőfelhők, jégcsapok. Rayman-nek a Mágikus öklét kell használnia, hogy visszaverje Grolem 13 elektromos felhőit, amitől villámlás keletkezik, és belecsap Grolem 13 fejébe.

Ez a harc a Rayman Revolution-ban A vas hagyekben lévő szintet cseréli le, ahol Rayman-nek egy hadihajót kell irányítania, hogy megmentse a Bébi Globox-okat.

A többi őrtől eltérve, Grolem 13-nak van saját zenéje, és a láda ami tartalmazza a negyedik maszkot, szintén különbözik a többitől.

Megjelenés

Grolem 13 hasonlóan néz ki, mint Axel és Foutch. A színek világos kék, és öt körrel díszített ruhát visel. Az öklei fekete színnel vannak kihúzva. Hasonlóan a többiekhez, neki sincs arckifejezése, egy "buta" képet vág - A szemei bandzsítanak és a nyelve lóg.