Grolem 13

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Jempli (vitalap | szerkesztései) 2011. december 21., 16:26-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Grolem 13
Grolem13.jpg
Oldal Ismeretlen
Megjelenik Rayman Revolution,
Nem MaleIcon.png
Faj Ismeretlen
Státusz Őrző
Támadások Kis esőfelhők, Tornádók, villámcsapás, Nagy esőfelhők, Jég gömbök, Jégcsapok

Grolem 13, tudományos néven "Bigum Aerum Tornadus Recyclus" egy exklúzív főellenség a Rayman Revolution-ban, aki A Vashegyek tetején él. Ő a negyedik, és egyben az utolsó őrzője Polokus Négy Maszkjának. A fegyverei tornádók, esőfelhők, jégcsapok. Rayman-nek a Mágikus öklét kell használnia, hogy visszaverje Grolem 13 elektromos felhőit, amitől villámlás keletkezik, és belecsap Grolem 13 fejébe.

Ez a harc a Rayman Revolution-ban A Vashegyekben lévő szintet cseréli le, ahol Rayman-nek egy hadihajót kell irányítania, hogy megmentse a Bébi Globox-okat.

A többi őrtől eltérve, Grolem 13-nak van saját zenéje, és az oszlop ami tartalmazza a negyedik maszkot, szintén különbözik a többitől.

Megjelenés

Grolem 13 hasonlóan néz ki, mint Axel és Foutch. A színe világos kék, és öt körrel díszített ruhát visel. Az öklei fekete színnel vannak kihúzva. Hasonlóan a többiekhez, neki sincs arckifejezése, egy "buta" képet vág - A szemei bandzsítanak és a nyelve lóg.