Polokus

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Polokus
Polokus
Oldal

Megjelenik Rayman 2, Rayman Origins, Rayman Legends
Ábrázolja {{{ábrázolja}}}
Hangja David Gasman (Rayman 2), Douglas Rand (Rayman Origins)

Nem MaleIcon.png
Faj Ismeretlen
Státusz Isten

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}
A hely ahol Polokus alszik

Polokus, más néven nevén Buborék Álmodó egy mellékszereplő aki a Rayman 2: The Great Escape-ben, és a Rayman Origins ban szerepel. Ő hozta létre Az Álmok tisztását az álmai erejével. A rémálmai csak szörnyűséget hoznak. Az Első rémálom során hozta létre Jano-t, aki a Darktoonok létrehozásával gonoszságot hozott a völgyre.

Megjelenés

A Rayman 2-ben Polokus Kék nadrágot és olyan kalapot visel mint Jano. Ez Polokus igazi kinézete.

A Rayman Origins-ben Bubble Dreamer-nek, azaz Buborék Álmodónak hívják. Az eredeti kinézetéből csak a színe maradt meg. Most már ő is olyan fajú, mint Globox aki Rayman-ék jó barátja. Hosszú narancssárga szakálla, haja és szemöldöke van. Az eredeti ötlet alapján Polokus kinézet-váltó lett volna, de ez nem derül ki a játék során.

Leírás

Polokus felébredése, miután megkapta a Negyedik maszkot

Polokus, vagy Buborék Álmodó a világ spirituális szelleme, aki igazából egy isten. Miután a Robot-kalózok felrobbantották a Föld magját ő egy nagyon hosszú álomba merült, amiből csak úgy ébreszthető föl, ha Rayman elviszi neki a 4 maszkot. Addig a többi istennel tanácskozik; csak álmokban tud beszélni. Miután megkapta a 4 maszkot, Polokus felébredt és hatalmas erejével elpusztította a földön levő összesRobot-kalózt. Viszont a főhadiszállásukra, a kalózhajóra Rayman-nek kell eljutni és megállítani Pengeszakáll-t.