A Magyar RayWikinek szüksége van rátok

Talk about the collaborative Rayman encyclopedia.
Forum rules
Please keep the forum rules and guidelines in mind when creating or replying to a topic.
Post Reply
Jempli
Green Teensy
Tings: 1402

A Magyar RayWikinek szüksége van rátok

Post by Jempli »

Sziasztok! :D A Magyar RayWiki-nek szüksége van rátok! Ha magyar vagy, (mint én, és Rayrobi) vagy beszélsz magyarul, akkor ha van kedved, nyugodtan segíthetsz a Magyar RayWikin! :D

Ha kedvet kaptál, de nem tudod, hogy hogyan kezd el, akkor nyugodtan kérdezz kommentben! :D
Cairnie
Globox
Tings: 90485

Re: A Magyar RayWikinek szüksége van rátok

Post by Cairnie »

Topic moved to Raywiki.
Rayrobi
Holly Luya
Tings: 115235

Post by Rayrobi »

Cairnie, Cairnie, Cairnie... miért nem magyarul írsz? :? Mindegy, amúgy én majd fogok segíteni a RayWiki-ben.
Comment ?
Polokus
Tings: 1084324

Post by Comment ? »

Van rátok. :idea:
Rayrobi
Holly Luya
Tings: 115235

Post by Rayrobi »

Comment? - Te magyar vagy?

KÖZLEMÉNY

Minden Magyar RayWiki szerkesztőt kérünk, hogy amíg nincsenek készen a játékok cikkei, a vörös linkekkel jelzett lapokat szerkesszétek! Ugyanis a fordítások eltérőek lehetnek, és mikor egy-egy játék-lap elkészült, a fordítások ott meg lesznek találhatóak.
Teensies in Globox
Tufkin
Tings: 2117

Post by Teensies in Globox »

A magyar RayWikin jelenleg zajlanak a Rayman Origins cikkeinek nyelvtani javításai és Hunchman801 engem megkért, hogy ezeknek a cikkeknek javítsam ki a nyelvtani hibáit (a magyar Rayman Origins cikkeket általában Hunchman801 hozza létre, ő meg nem tud magyarul); mivel magyar az anyanyelvem, én alkalmas vagyok erre, de sajnos az utóbbi időkben nincs időm a nyelvtani hibák javítására. Megkérném önöket, hogyha van idejük rá, és energiájuk, segítsenek ebben nekem! Köszönöm megértésüket! Jelenleg a trófeák és eredmények cikkeinek javítása kéne.
Post Reply