Ha kedvet kaptál, de nem tudod, hogy hogyan kezd el, akkor nyugodtan kérdezz kommentben!
A Magyar RayWikinek szüksége van rátok
Forum rules
Please keep the forum rules and guidelines in mind when creating or replying to a topic.
Please keep the forum rules and guidelines in mind when creating or replying to a topic.
A Magyar RayWikinek szüksége van rátok
Sziasztok!
A Magyar RayWiki-nek szüksége van rátok! Ha magyar vagy, (mint én, és Rayrobi) vagy beszélsz magyarul, akkor ha van kedved, nyugodtan segíthetsz a Magyar RayWikin! 
Ha kedvet kaptál, de nem tudod, hogy hogyan kezd el, akkor nyugodtan kérdezz kommentben!
-
Cairnie

- Tings: 90485
Re: A Magyar RayWikinek szüksége van rátok
Topic moved to Raywiki.
Cairnie, Cairnie, Cairnie... miért nem magyarul írsz?
Mindegy, amúgy én majd fogok segíteni a RayWiki-ben.
Van rátok. 
Comment? - Te magyar vagy?
KÖZLEMÉNY
Minden Magyar RayWiki szerkesztőt kérünk, hogy amíg nincsenek készen a játékok cikkei, a vörös linkekkel jelzett lapokat szerkesszétek! Ugyanis a fordítások eltérőek lehetnek, és mikor egy-egy játék-lap elkészült, a fordítások ott meg lesznek találhatóak.
KÖZLEMÉNY
Minden Magyar RayWiki szerkesztőt kérünk, hogy amíg nincsenek készen a játékok cikkei, a vörös linkekkel jelzett lapokat szerkesszétek! Ugyanis a fordítások eltérőek lehetnek, és mikor egy-egy játék-lap elkészült, a fordítások ott meg lesznek találhatóak.
-
Teensies in Globox

- Tings: 2117
A magyar RayWikin jelenleg zajlanak a Rayman Origins cikkeinek nyelvtani javításai és Hunchman801 engem megkért, hogy ezeknek a cikkeknek javítsam ki a nyelvtani hibáit (a magyar Rayman Origins cikkeket általában Hunchman801 hozza létre, ő meg nem tud magyarul); mivel magyar az anyanyelvem, én alkalmas vagyok erre, de sajnos az utóbbi időkben nincs időm a nyelvtani hibák javítására. Megkérném önöket, hogyha van idejük rá, és energiájuk, segítsenek ebben nekem! Köszönöm megértésüket! Jelenleg a trófeák és eredmények cikkeinek javítása kéne.