UbiRay

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
UbiRay
UbiRay.png
Oldal

Megjelenik Rayman Legends
Ábrázolja {{{ábrázolja}}}
Hangja {{{hangja}}}

Nem MaleIcon.png
Faj Rayman faja
Státusz Karakterkülső (Skin)

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}

UbiRay egy exkluzív karakterkülső a Rayman Legends-ben, és csak egy kód aktiválásával érhető el Xbox Live-on, és PlayStation Networkon keresztül. A kód csak a játék fejlesztőcsapatának volt elérhető. Érdekessége, hogy nincsen játékbeli leírása, és mostanáig sem érthető, hogy hogyan működik játékon belül, habár már többször észre lehetett venni a játék online ranglistáján, olyan fejlesztők által használva, akik gyakran részt vesznek a játékban.

Kinézet

UbiRay kinézetre olyan mint Rayman, habár a bőre és haja színe lila, és a hasán a jól ismert 'O' helyett a Ubisoft logó látható.

Szerepe a játékokban

Rayman Legends

Ez a vad versenyző mindig készen áll egy új kihívásra és az egyik leglenyűgözőbb bajnoka az Álmok Tisztásának! De vigyázz, mert nem tudja kiállni a veszteséget!
—Játékbeli leírás, Rayman Legends (Playstation 4, Xbox One)

Amikor még őt UbiRay néven ismerték, megjelent a Rayman Legends összes verzióján, de csak a játék fejlesztőinek volt elérhető. Őt a fejlesztők a ranglistákon vették észre. Érdekes módon neki nincs semmi játékbeli leírása a Playstation 3-as vagy az Xbox 360-as verziókban. Később felfedezték, hogy őt a játék meghackelésével vagy a mentés szerkesztésével meg lehet szerezni.

Az Xbox One és a Playstation 4-es verziókban elérhető VIP tagoknak a Bajnok Ray név alatt. A VIP státuszt csak bizonyos aktív játékosnak adták, akik folyamatosan jó pontszámokat értek el az Online Kihívásokban, akik a közösségben is aktívak voltak.

A Nintendo Switch verzióban alapból felnyílik a többi nem-Nintendo konzolos exkluzív ruhával együtt.

Az Xbox One és Playstation 4-es verziókon játszó VIP játékosok megkapják jutalomként a UbiRay ruhát.