Drágakő

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
(Drágakövek szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A drágakövek megszerezhető dolgok a Rayman 3: Hoodlum Havoc-ban és a Rayman Hoodlums' Revenge-ben. Különböző típusaik vannak, melyeknek más és más értékük van. 5 színben is feltűnnek, legtöbbjük Rayman útján találhatók meg, de elrejtve is van néhány. A ketrecekből kiszabadított Teensie-k is adhatnak drágaköveket.

A Rayman 3-ban és a Rayman: Hoodlums' Revenge-ben

Egy zöld gyémánt a Leveledő Erdő egyik rejtett szobájában

Sárga drágakő

Egy sárga drágakő A Tündértanács helyszínén

Ezek a legalapvetőbb drágakövek, amiknek igazából gyémánt alakjuk van. A Rayman 3-ban 10 pontot, Rayman Hoodlums' Revenge-ben 350 pontot ér.

Vörös drágakő

Egy vörös drágakő a Leveledő Erdő-ben

Ezek kevesebb helyen találhatóak meg, mint a sárga drágakövek, habár értékesebbek is: a Rayman 3-ban. Rayman 3-ban 30 pontot, Rayman Hoodlums' Revenge-ben 100 pontot ér.

Zöld drágakő

A zöld drágakövek a legértékesebbek, éppezért legtöbbjük el van rejtve és nem is nagy számban tűnnek fel a Rayman 3-ban. Éppezért nagyon értékes: A Rayman 3-ban 1500 pontot, a Rayman Hoodlums' Revenge-ben 200 pontot ér.

Kék drágakő

Csak a Rayman Hoodlums' Revenge-ben fordul elő és itt 500 pontot ér.

Ezüst drágakő

Csak a Rayman Hoodlums' Revenge-ben fordul elő, viszont ebben a játékban ez a legértékesebb, ugyanis 900 pontot ad. Leginkább a bónusszinteken vagy nehezen elérhető helyeken vannak.