A Tündértanács

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Stone of Thoughts.jpg Ez a lap egyelőre csonk. Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!

A Tündértanács
A Tündértanács
← Intró Leveledő Erdő
Murfy pontszáma: 2?0821R3ScoreIconR.png
Maximum pontszám: 52650R3ScoreIconR.png

Ketrecek R3ScoreIcon0L.pngR3ScoreIconR.png

A Tündértanács egy hely, ami először a Rayman 3: Hoodlum Havoc-ban szerepelt, bár már a Rayman 2: The Great Escape-ben is megemlítették. Ez a hely hasonló szerepet tölt be, mint a Rayman 2-ben A Világosság Fái. A Tündértanács egy útmutató szintnek szolgál, ahol ismét Murfy tanítja meg a játék alapjait. A világ magja, amit színtén megemlítettek a Rayman 2-ben, itt található. Továbbá itt található az 1000 Sárga lum, a mindenség energiájának forrása - többek között az istené, Polokus-é is, valamint a szoba amiben A világ magja található, Grand Minimus trónterme, és a fényét egy diszkógömbnek használják.

A Tündértanács egy mágikus és rejtélyes hely. Egy Ludiv elmondta, hogy ez a hely úgy épült, mint egy hangyaboly, rengeteg titkos szobával, fallal és folyosóval.

Ez a hely továbbá a találkozásra szolgált, miután a Hoodlumok elfoglalták az Álmok Tisztását, valamint ez az egyetlen olyan szint a Rayman 3-ban, ahol Murfy szerepel.

Leírás

A Tündértanács, ahogyan a neve is mondja, itt található néhány Tündér; csakhogy Betilla vagy Ly itt nem szerepel. Csak a szorgos Ludivok, és néhány más Szentjánosbogár segítője, akik a széria többi részében nem szerepelnek.

Rayman és Murfy A Tündértanácsban

Játékmenet

Első rész

Murfy Raymant a hajánál fogva repítette el André elől, azonban a Tündértanácshoz vezető úton sok Hoodlum lövöldözött és megpróbálta megakadályozni, hogy Rayman-ék eljussanak oda. Az első 6 piros lumot meg kell szerezni, különben Murfy tesz egy kört visszafelé és visszajutnak a szint elejére.

Második rész

Itt kezdődik maga a kaland; Rayman azonban még mindig kezek nélkül van. Murfy itt kezdi el olvasni a Használati útmutatót, ezáltal bevezeti a őt a játékba. Az első helyiségben néhány gnóm található, melyek sárga gyémántokat tartalmaznak. Ez kőbe karcolt nyíl mutatja a tovább vezető utat, ami egy óriási fában van, benne 3 sárga gyémánttal. Murfy elteszi az útmutatót és elmondja Rayman-nek, hogy a hiányzó kezei Globox-nál vannak, aki valahol rejtőzködik. Ezután Rayman elkezdi keresni Globoxot és egy idő elteltével Rayman és Murfy A Tündértanács külső részén vannak, ahol találnak egy didergő hordót és egy láb kapcsolót.

Harmadik rész

Negyedik rész

Ötödik rész

Rayman és Murfy végre megérkeznek a A világ magjához, és a Grand Minimus rájön, hogy André még mindig él Globox hasfájásával együtt. Grand Minimus arra utasítja Rayman-t, hogy vigye el Globoxot a Teensie doktorhoz, Otto Psi-hez, akinek a rendelője Leveledő Erdő-ben található. Globoxot beletaszítják egy portálba, és Rayman utána megy miután Murfy elbúcsúzott.

Titkos Szoba

Egy titkos szoba is található itt, amibe akkor lehet bemenni, ha Rayman felmászik az egyik pillérre, majd körbe megy azon. Az utolsó előtti tartóoszlopon egy Térkapu-szimbólummal ellátott gomb van, amit ha Rayman megnyom, egy titkos szoba fog kinyílni, ahol néhány sárga és piros, és egy zöld Drágakő található.

Lásd még