Gólyalábas

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Gólyalábas
Stumbleboom
Oldal Rossz

Megjelenik Rayman 3
Ábrázolja A Homály Mocsarai, a Knaaren Sivatagja, a Csúcs a Felhőkön Túl, Hoodlum Főhadiszállás

Életerő 6 HP
Támadások Szilvalé kancsó dobás

Nem {{{nem}}}
Faj Hoodlum

Rokonok {{{rokonok}}}
Olyan, mint egy Hoodboom, csak sokkal magasabban van.
—Játekbeli leírás, Rayman 3

A Gólyalábasok Hoodlumok, amik gólyalábon Hoodboomokként jelennek meg csak a Rayman 3-ban. Ők robbanó üvegeket dobnak Raymanre, amíg gólyalábakon egyensúlyoznak néha mérgező mocsarakról, hogy nehezebb legyen Raymannek megütnie őket.

Szerepük a Rayman 3-ban

A Gólyalábasokat eredetileg szerencsétlen Hoodboomok alakították ki, akik féltek a víztől és a Gólyalábasok egy pár gólyalábon helyezkednek el. Amikor már nevetség tárgyává vált az egész gyalogos osztály, a Gólyalábasok gólyalábakra álltak, és most egy nagyon nagy magasság előnyt élveznek a Hoodmonger Katona társaikkal szemben. Most már csupán az egyetlen aggodalmuk a bosszantó Rayman - és a néha lefelé lógó faág.
—Sajtóközlemény, Rayman 3

A Gólyalábasok számos pályákon jelennek meg a Rayman 3-ban. Ők egy vörös köpenyt viselnek egy lyukkal a fejük tetején robbanó üvegekkel elől körbeszíjazva. Rayman vagy állni tud alattuk, hogy odacsalogassa a bombákat, ezzel tönkretéve a gólyalábakat, vagy az Örvény Lézer-mosópor-erőt használni, hogy kiforgassa a Gólyalábast a gólyalábai alól, ahol Rayman vagy meg tudja ütni őt, vagy, ha alkalmazható, hagyni őt elsüllyedni a vízben. Az első Gólyalábast a Homály Mocsarainak második részében lehet látni.

Galéria