Rayman: Az animált széria

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A Rayman: The Animated series (magyarul: Rayman: Az animált széria) egy 4 részből álló, egyenként 12-15 perces minisorozat. Eleinte több részt terveztek neki, de később nem tudták befejezni őket a pénz hiánya miatt. Az ötödik részt az utolsó pillanatokban állították le, és soha nem fejezték be.

1. rész: Lac-Mac napping

A gonosz cirkuszigazgató, Sir Rigatoni bezárva tartja a különböző, különleges lényeket, LacMac-et a kék nyúlszerű embert, Bettinát, aki valószínűleg tündér de sokkal inkább emberre hasonlít (hasonlít Ly-re mind külsőleg, mind belsőleg), Cookie-t, egy kutya-szerű ember, tudós, feltaláló és mindig megkérdőjelezi Rayman ötleteit, és Flipset, aki egy kicsi tündér. Később Razorbeard (Pengeszakáll, a főgonosz a Rayman 2-ből, itt Rigatoni egyik szolgája), Rayman próbálja rávenni, hogy valami trükköket csináljon, de nem jár sikerrel, úgyhogy bedobja a többiek mellé a ketrecbe. LacMac segítségével (akiről kiderül hogy szupererős), kijutnak a ketrecből, és elszöknek a cirkuszból, amitől Rigatoni ideges lesz, és felhívja a közeli rendőrséget, hogy kapják el őket. (Később Rigatoni, és Razorbeard már nem szerepelnek.) Sikerül megszökniük Grub, a rendőr elől.

2. rész: No Parking

Miután elmenekültek Grub elől, Rayman-ék egy, a városon kívüli helyen lepihennek, és senki nem akar Flips-el foglalkozni, aki ezért beül az autójukba és becsukja a tetőt. Kiderül, hogy az autó tilosban állt, és elvontatják, de mivel senki nem figyelt, és Flips is aludt, senkinek nem tűnik ez fel. Mikor rájönnek, hogy Flips az autóban ült, és valószínűleg már az autó-bontóban van, egyből a keresésére indulnak. Grub közben folyamatosan keresi őket, és a vasút-állomáson majdnem el is kapja őket, de sikerül meglógniuk az utolsó pillanatban. A bontóba (egy nagy egyszemű dínó ami megeszi az autókat) érve egyből meglátják az autójukat, benne Flips-el. Rayman és Bettina megpróbálnak felmászni a futószalagra, Bettina majdnem leesik de az utolsó pillanatban sikerül megkapaszkodnia. Rayman kezei önálló életre kelnek, és a dínó szájából hozzák ki Flips-et, amikor Grub is megérkezik. LacMac-el egy gépet vezetve elmenekül a többiekkel együtt, de nem figyel és leesik egy szakadékba, ahol Rayman propeller-füle/haja egy ideig a levegőben tartja őket, de aztán lezuhannak. Mikor felébrednek, egy hálószobában találják magukat, ahova be is költöznek. Később kiderül, hogy a lakás Grub lakása fölött van, így óvatosaknak kell lenniük.