Ly

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ly
Ly the Fairy.jpg
Oldal

Megjelenik R2, RM, RR, R3, RRR (GBA)
Ábrázolja {{{ábrázolja}}}
Hangja {{{hangja}}}

Nem FemaleIcon.png
Faj Tündér
Státusz Erő teremtő

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}

Ly, a Tündér egy karakter a Rayman sorozatban, aki Rayman 2: The Great Escape-ben debütált, később pedig kapott egy rövidebb szerepet a Rayman 3 Game Boy Advance verziójában és a Rayman Raving Rabbids-ban . A többi tündérrel együtt, őt is Polokus küldte, hogy segítsenek védelmezni a világot, és az ő feladata, hogy információkat adjon át Polokus-nak a Polokus Négy Maszkjáról valamint létrehozni a mágikus ezüst lumokat, hogy felruházza Rayman-t új képességekkel.

Videó játék megjelenések

Rayman 2

Ly, ahogyan szerepel a Rayman 2: The Great Escape-ben

Ly története Rayman fejében kezdődik amikor azt mondja neki, hogy a Robot-Kalóz hadsereg felrobbantotta a Föld magját ami 1000 sárga lummá esett szét. Ly, Globox-ot küldi, hogy adja át Rayman-nek a ezüst lumot-ot. A ezüst lumtól Rayman képes lesz Energia gömböket kilőni a kezéből.

Rayman Revolution

A Rayman Revolution-ban kiderül, hogy Ly Háza valahol a Kelet-Alföldön van. Ha Rayman odamegy Ly mágikus sziklájához, házához vagy a barlangjához, akkor ő felkínál mini játékokat, amiket 10 kiszabadított lélekkel lehet megnyitni.

Rayman M

Ly eredetileg játszható karakternek indult a Rayman M-ben, de később lecserélték egy sokkal fiatalabb tündérre, Tily-re. A játék végleges verziójában szerepel egy Ly-t ábrázoló jégszobor.

Rayman 3

Egy Ly-t ábrázoló koncepció a Rayman 3: Print Shop-ból.

A Rayman 3-ban is volt egy olyan ötlet, hogy Ly szerepet kap, de ezt törölték. Ly mostmár egy kék ruhát viselt, és a hosszú farka eltűnt, aminek a helyére a helyére szitakötő-szerű szárnyak kerültek volna Mindössze egy rajz maradt róla, amit meg lehet találnii a Rayman 3: Print Shop-ban.

Karakter leírás

Bár Ly egy nagyon vékony alkat, rengeteg tündérmesei vonása van, mint a hosszú fülek, és a varázslás, valamint képes a lebegésre akárcsak Betilla, a tündér, de ellentétben Bettilával, és Tily-vel, neki nincsenek szárnyai. A közhiedelemmel ellentétben, nem meztelen, hanem egy sárga ruhát hord vörös csíkokkal. Ly-nek rengeteg Macska ösztöne van, néha négykézláb fut.

Érdekességek

Ly az egyike volt a 6 összegyűjthető játékfigurának a Francia McDonalds-okban. Úgy jelenik meg, hogy egy ezüst lumot fog.
  • Ly eredetileg szerepelt volna a Rayman M-ben játszható karakterként, de később kicserélték egy másik hasonló, de fiatalabb tündérre, Tily-re.
  • Volt egy koncepció a Rayman 3-ból, miszerint Ly szerepelt volna egy új külsővel. Már a macska szerű farka eltűnt volna, és szitakőtő szárnyakat kapott volna, de az ötletet a kukába dobták. A képet meg lehet találni a Rayman 3: Print Shop-ban.

Részletek

Galéria

Rajzok

Képek

Lásd még