Szerkesztő:Aaron

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Áron
Rayman GIF.gif
Oldal

Megjelenik {{{megjelenik}}}
Ábrázolja Leveledő Erdő
Hangja {{{hangja}}}

Nem {{{nem}}}
Faj {{{faj}}}
Státusz Alszik a Horkoló Fánál

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}

Bemutatkozás

Sziasztok! Áron vagyok. Szenvedélyes rajongója vagyok a Raymannek egészen 2014 óta. Gyakran szerkesztem a RayWikit, és sablonok segítségével sokkal könnyebbnek és átláthatóbbnak találom a munkámat.

Hogyan lettem rajongója a sorozatnak

A pókoktól 10 évesen megrémültem.

A legelső Rayman játék, amivel valaha játszottam az a Rayman 2 PS1-es verziója volt. A játék nagyrészét én vittem végig, az utolsó pálya viszont olyan nehéz volt számomra akkor, hogy már a testvéremet kellett megkérnem, hogy segítsen. Emlékszem, amikor 10 éves voltam, volt egy dolog benne, amitől nagyon féltem. A pókoktól. Az ijesztő kinézetüktől, gyorsaságuktól stb.-től nagyon féltem. Még most is megijeszt egy kicsit, amikor meglátom őket. Ami viszont nagyon tetszik nekem a Rayman 2-ben az, hogy milyen sötét és komor a környezete, illetve a játék maga összességében. Nem tudom miért, de nagyon szeretem ezt benne és ezért különlegesnek találom az összes Rayman játékkal szemben és annyi jó emlékem van a játékkal kapcsolatban, hogy mára kedvenc Rayman játékommá vált.


Kedvenc játékaim a sorozatból

Mindig is a Rayman 2 volt a kedvenc Rayman játékom a sorozatból és mindig az is marad. A második kedvencem a Rayman 3, melynek végigvittem a PS2-es változatát és most a PC-s változattal játszok. Mindenkinek csak ajánlani tudom mindkét játékot, szerintem nagyon jók és érdemes őket kipróbálni.

Egy kép a kedvenc pályámról a Rayman 3-ban.


Egy másik kép a kedvenc dolgomról a pályában, ami ez a gyönyörű torony.


Rayman játékaim

Rayman 1 (PS1)

Rayman 2 (PC (GOG verzió), PS1, PS2)

Rayman 3 (PS2, PC)

Rayman M (PS2)

Rayman Rush

Rayman Origins (PC)

Rayman Legends (PC)