Rayman 3: Hoodlum Havoc

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Stone of Thoughts.jpg Ez a lap egyelőre csonk. Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!

Rayman 3: Hoodlum Havoc
Rayman3Box.png
Közzétette Ubi Soft Entertainment
Fejlesztette Ubi Soft Montpellier

Rendezte {{{rendező}}}
Készítette {{{készítő}}}
Tervezte {{{tervező}}}
Kódolta {{{kódoló}}}
Rajzolta {{{rajzoló}}}
Írta {{{író}}}
Zenéjét szerezte {{{zeneszerző}}}

Kiadás dátuma PlayStation 2, GameCube, XBox, Windows

European Union.png 2003. Március 3.
United States of America(USA).png 2003. Március 3.
PlayStation 3, XBox 360
European Union.png 2012. Március 21.
United States of America(USA).png 2012. Március 21.

Műfaj 3D mászkálós
Játékmód Egyjátékos
Platformok PlayStation 2, GameCube, Windows, XBox
Besorolás 3+ (ESPLA), 3+ (PEGI), E (ESRB)
Százalékmaximum 100%
Adathordozó CD-ROM, DVD-ROM, GameCube Optical Disc, Cartridge Card, digitális letöltés

A Rayman 3: Hoodlum Havoc a harmadik nagyszabású játék a Rayman játékszériában és a Rayman 2: The Great Escape folytatása. A játék 2003-ban jelent meg. Mint az elődje ez is egy 3 dimenziós játék, de nagyban eltér azoktól.

Ez az első olyan játék amely nem Michel Ancel vezetése alatt készült, mivel a sorozat atyja éppen a Beyond Good & Evil fejlesztésével volt elfoglalva. A játék tervezésében egy kisebb feladatot kapott, neki kellett több modellezési területet kialakítania (köztük Rayman új kinézetét is) és ötleteket adnia a szereplőkhöz és a környezethez.

2011. júliusában a játék PC verziója csatlakozott a Rayman Forever-hez és a Rayman 2-höz a Good Old Games digitális hálózatán. 2012. márciusában jelent meg a játék felújított textúrákkal, hangokkal, új árnyék és fény rendszerrel a PS3 és Xbox 360-ra, Rayman 3 HD néven.

Szereplők

Barátok

Ellenségek

Pontozási rendszer

Egy különleges újítás az előző részekhez képest a sorozatban először bevezetett pontozási rendszer. A játékosok a játék végigjátszása után egy kódot kaptak, amit feltölthettek az akkori Rayman Zone oldalra és felkerültek a ranglistára. A pontjainkat úgy növelhetjük, hogyha összegyűjtjük a drágaköveket. Egy hasznos pontnövelő a kombó mód; ha sok drágakövet szedünk össze nagyon rövid időn belül, akkor az értéküket megduplázza, majd akár meg is triplázza egy ideig.

A Rayman Raving Rabbids megjelenésével azonban a pontrendszer szolgáltatása megszűnt. 2009 februárjában végre sikerült kapcsolatba lépni az Ubisoft-tal és a Rayman Pirate-Community létrehozta az új Hall of Fame-et (Hírnév Terme) amely rendkívüli védelem alatt áll a csalásokkal szemben.

Lásd még