A Tündér Tisztása

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


A Tündér Tisztása a második világ a Rayman 2: The Great Escape-ben. Rayman igazából itt kezdi kalandját. Ebben a világban van Ly, aki neki adja azt a képességet, aminek segítségével bele tud kapaszkodni a rózsaszín lumokba. A Game Boy Color verzióban ez a legelső világ.


A Tündér Tisztása
The Fairy Glade
A Világosság Fái Az Ébredés Mocsarai
Connected to {{{connected to}}}

Lums 50 Cages 7

Eredeti Verzió

1. rész

Mikor Rayman kijött a térkapuból, egy vízzel körülvett szigeten találhatta magát. A vízben van egy barlang, melyben egy elrejtett szuper-sárga-lumos ketrec található. Ha kijött a barlangból, akkor egy újabb szigeten egy rugózó gombát láthat. Ezzel tud fölugrani és megkapaszkodni a nagy fatörzsben, ( amin van egy sárga lum ) hogy eljusson egy tóhoz. Néhány levélen majd néhány platformon kell átugrania, hogy feljuthasson a fakaput megnyitó gombhoz. Ha Rayman továbbsétál a fatörzsön, egy újabb lumot és ketrecet találhat meg; ebben van a nyolcadik lum. A fakapu előtt két bébi globox ugrál. Továbbmenve egy zöld lumot szerezhet meg, majd egy kisebb patakon lecsúszhat. Itt egy újabb tó lesz, azonban a víz szennyezett így az úszás nem ajánlott. Fel kell menni egy nagy gépezetre ami szennyezi a tavat, a legtetejéről egy barlangnyíláson keresztül Rayman egy barlangba juthat.

2. rész

A barlang közepén egy fa, egyik oldalánál egy kisebb nyílás található előtte egy Robot-kalózzal és sárga lumokkal. Ebből a nyílásból hernyók jönnek ki. A fán fel kell mászni ( sárga lumokat lehet szerezni rajta ), de utána egy vízesésen kell lecsúszni, amin piros lumokat lehet elkapni; ez az út egy újabb tóhoz vezet. Itt lesz egy terület mely csak később érhető el a Visszhangzó barlangokból. A hegyoldalakon levő indák segítségével a tó túloldalára lehet jutni.

3. rész

Egy hatalmas kalóz-erődítmény van Rayman-nel szemben, amiről egy kalóz dobál hordókat felé, viszont ha ő egy X vakolatra rálép, akkor a kalóz odadob egy hordót, és egy lenti alagúton be lehet jutni az erődbe. Lent egy Piros lumsor található, dobozokon a savas víz fölött ugrálva szerezhetők meg. A pókhálókon való mászás után egy lézeres ajtó lesz látható a kis átvezető videóban, ami megmutatja azt is, hogy egy fentebbi emeleten található gombbal lehet kikapcsolni.