Nimfa

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Nimfa
Balról jobbra: Betilla, Holly Luya, Helena Handbasket, Edith Up és Annetta Fish
Oldal

Megjelenik Rayman, Rayman Origins
Ábrázolja {{{ábrázolja}}}
Hangja {{{hangja}}}

Nem
Faj Nimfa; tündér
Státusz Rayman teremtői

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}

A Nimfák olyan tündérek, akik a Rayman szériában szerepelnek. Legelőször a Rayman Origins-ben szerepeltek, kivéve a vezér nimfát, Betillát, aki már az első Rayman játékban is szerepelt. A nimfák, Holly Luya, Edith Up, Anetta Fish, Helena Handbasket és Big Mama a testvérei. A Rayman Origins-ben Betilla egy kőkörnél - az első játékból ismert Rózsaszín Erdőben - levitálva a holdfényeket egy gömbbé fonja, és létrehozza Raymant. Raymant annak érdekében teremtik, hogy megvédje az univerzumot Polokus rémálmaitól. A játékban a szerepük, hogy új erőkkel lássák el Raymant, miután megmenekülnek a Darktoon ketrecekből.

Megjelenésül

Habár a maguk módján mindegyikük eltérően néz ki, több közös vonás is felfedezhető, például az apró, áttetsző tündérszárnyak, sapkák, és testfelépítésük.

Nimfák listája

Érdekessékeg

  • Úgy tűnik, hogy minden nimfának saját animációja lett volna, mikor megmenekül - ez látszik a demóban, melyet Michael Ancel játszott.
  • Egy törölt nimfa is meg kellett volna jelenjen a játékban. Leginkább Betillára hasonlít, de kék, utaskísérő-szerű ruhát visel. A játékban betöltött szerepe ismeretlen.
  • Néhány nimfa neve angolul szóviccet rejt (angol oldal)


Galéria

Az "újszülött" Rayman felfújja Betilla ruháit a helikopter hajával
Big Mama valódi alakja.
Tervrajzok a Rayman Origins-hez