Polokus

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Polokus
Polokus
Oldal

Megjelenik Rayman 2, Rayman Origins, Rayman Legends
Ábrázolja {{{ábrázolja}}}
Hangja David Gasman (Rayman 2), Douglas Rand (Rayman Origins)

Nem MaleIcon.png
Faj Ismeretlen
Státusz Isten

Rokonok {{{rokonok}}}

Feloldás {{{feloldás}}}
A hely ahol Polokus alszik

Polokus, más néven nevén Buborék Álmodó egy mellékszereplő aki a Rayman 2: The Great Escape-ben, és a Rayman Origins ban szerepel. Ő hozta létre Az Álmok tisztását az álmai erejével. A rémálmai csak szörnyűséget hoznak. Az Első rémálom során hozta létre Jano-t, aki a Darktoonok létrehozásával gonoszságot hozott a völgyre.

Megjelenés

A Rayman 2-ben Polokus Kék nadrágot és olyan kalapot visel mint Jano. Ez Polokus igazi kinézete.

A Rayman Origins-ben Bubble Dreamer-nek, azaz Buborék Álmodónak hívják. Az eredeti kinézetéből csak a színe maradt meg. Most már ő is olyan fajú, mint Globox aki Rayman-ék jó barátja. Hosszú narancssárga szakálla, haja és szemöldöke van. Az eredeti ötlet alapján Polokus kinézet-váltó lett volna, de ez nem derül ki a játék során.

Leírás

Polokus felébredése, miután megkapta a Negyedik maszkot

Polokus, vagy Buborék Álmodó a világ spirituális szelleme, aki igazából egy isten. Miután a Robot-kalózok felrobbantották a Föld magját ő egy nagyon hosszú álomba merült, amiből csak úgy ébreszthető föl, ha Rayman elviszi neki a 4 maszkot. Addig a többi istennel tanácskozik; csak álmokban tud beszélni. Miután megkapta a 4 maszkot, Polokus felébredt és hatalmas erejével elpusztította a földön levő összesRobot-kalózt. Viszont a főhadiszállásukra, a kalózhajóra Rayman-nek kell eljutni és megállítani Pengeszakáll-t.