Ütő bohóc

Innen: RayWiki, a Rayman wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ütő bohóc
Ütő bohóc
Oldal Rossz

Megjelenik Rayman, Rayman Junior, Rayman Designer, Rayman Tevékenységközpönt
Ábrázolja Cukorkastély

Életerő 8 HP (eredeti verzió)

4 HP (Atari Jaguar verzió)

Támadások Érintkezés, kalapács ütés, rezgő szédítés

Nem {{{nem}}}
Faj {{{faj}}}

Rokonok {{{rokonok}}}

Az ütő bohócok, másnéven nagy bohócok és egyszerűen bohócok ellenálló ellenségek, melyek az eredeti Rayman játékban, Rayman Junior-ban, Rayman Designer-ben és Rayman Tevékenységközpöntban jelennek meg. Őket a Cukorkastélyban lehet fellelni.

Ők szabadon vándorolnak a platformjukon, visszafordulva, amikor egy akadályba ütköznek. Amikor Raymant meglátják, elkezdik ütni a földet a kalapácsukkal, kiknek a rezgései ideiglenesen elszédítik Raymant, ha érintkezik egy platformmal.

Az Atari Jaguar verzióban csak 4 gyenge teleszkópos ököl ütés kell, hogy legyőzzük őket.

A Rayman Tevékenységközpontban

Promóciós alkotás a 'bohócról, aki szerelmes'.

A Rayman Tevékenységközpönt egy tevékenységet tartalmaz, a Bohóc, aki Szerelmes címmel. Ebben a minijátékban a játékos egy gyönyörű kék szemű lányba szerelmes bohócot irányít. A játékosnak a bohóc íját és nyílját kell használni, hogy szétrepesszen léggömböket és elbetűzzön szavakat. Egy pálya teljesítése esetén a bohóc énekel és szerelmes dalokat játszik a gitárján. A lányt sosem látjuk és az ő személyazonossága ismeretlen marad. Mivel a játék nyilvánvalóan az eredeti Rayman játék eseményei után játszódik, a bohócok barátságos karakterek maradnak ellenségekkel ellentétben.


Galéria